Nov 4, 2005

Turnbond doet raar.... en andere sportnieuwtjes

Hadden we eerder problemen met de zwembond, nu doet de turnbond raar over sponsoring. Wees blij dat ze iets extra's krijgen en doe niet zo moeilikjjk. ZO meteen gaat er niemand naar het WK en als het even mee zit ook niemand naar de OS in het verre Oosten en dan is de turnbond helemaal terug bij af!
Dan blij dat Van Persie het zo goed doet en dat ie de opvolger van Bergkamp kan worden, nu maar hopen dat ie geen vliegangst ontwikkeld. En Nedved terug in Tjechische selectie.
Dit voor nu. Later nog wat foto's van Argentinie om mijn humeur op te vrolijken!

2 comments:

Anna said...

Dom van de turnbond. Waarom vinden die luitjes zichzelf altijd zo belangrijk dat ze anderen niets lijken te gunnen. Ik zit niet zo into de sponsoring, maar wat kan nou voor die sportbond het nadeel zijn?
Tis echt leuk he, voor vPersie. Hoop dat ie zo kan blijven gaan. Het wordt een hele goeie. Ik hoop op de Marco vBasten tijdens '88, en dan is het WK binnen!
Dat Nedved nu weer bij de Tsjechen speelt vind ik belachelijk. Wel, niet, wel, niet en dan nu toch weer wel, alleen omdat de wedstrijden tegen Noorwegen cruciaal gaan zijn om het WK te bereiken.

Liselotte said...

nou ja, het kan zijn dat ze iets hebben afgesproken met hun privesponsor over sponsoruitingen tijdens wedstrijden, die dan weer tegen de afspraken ingaan van de overkoepelende sponsor of iets dergelijks. Het zal wel net zoiets zijn als wat er eerst bij het schaatsen gebeurde... het is even aanpassen en de hoofsponsor zal in eerste instantie niet blij zijn. Ben benieuwd wat er gaat gebeuren, want als ze niet gaan dan is het voor de hoofdsponsor ook nadelig (lijkt mij)