Feb 19, 2006

De vooraankondiging van ons optreden bij Carlo en Irene (Life&Cooking) ...

Fanatieke supporters langs de lijn!
Heel Nederland is in de ban van de Olympische Spelen. Onze jongens moeten hardwerken en wat zouden ze zijn zonder hun supporters. In de uitzending kon je zien hoe we van 5 schaatsvriendinnen een cursus supporteren kregen!
Schaatsgek
Annemarie, Evelien, Jolanda, Liselotte en Merdeka zijn dikke vriendinnen van elkaar! Ze hebben elkaar leren kennen via het internet en zijn gek van schaatsen! Al een paar jaar bezoeken ze zoveel mogelijk wedstrijden en gaan daarvoor zelfs naar het buitenland!
Spandoek en gastoeter
Tijdens de wedstrijden hebben de dames maar één doel: zo fanatiek mogelijk aanmoedigen! Maar daar komt meer bij kijken dan je denkt! Deze meiden weten er alles van en vertellen ons precies waaraan een goede supporter moet voldoen. Zo is een spandoek een absolute must. Je kunt niet zonder een opvallende tekst. Maar er zijn nog meer attributen! Wat dacht je van gastoeters? Letterbordjes en pompoms?
Stevige maaltijd
En wat je als supporter absoluut niet moet vergeten... is je warm aan kleden. Dus zet een muts op en trek je handschoenen aan! Zorg ook dat je voordat je naar een wedstrijd gaat een stevige maaltijd hebt gegeten. Want alleen dan kan je op zijn fanatiekst aanmoedigen!Dames, bedankt voor de tips! We kunnen er nu helemaal tegenaan en onze Nederlandse trots nu nog beter aanmoedigen!
tekst van Life and Cooking

2 comments:

Anna said...

wtf, staat het op internet? ik ga meteen kijken.

Liselotte said...

ja, maar niet met een foto van ons...en dat zou geloof ik toch wel gebeuren.....