Sep 9, 2006

Elf dagen Cyprus

Zo, hierbij de accomodatie die San en ik geboekt hebben op Cyprus: Mariandy)Hotel. We vertrekken de 10e van oktober aan het einde van de middag die kant op en komen 21 oktober heel vroeg in de ochtend weer thuis (1.30u slik).

Waarschijnlijk na de vakantie nog veel meer foto's van het hotel, want ik verwacht dat we wel een beetje aan de wandel gaan, maar niet ernstig op pad gaan.


Ligging
Na een zeer ingrijpende renovatie heeft het kleine, slechts 20 kamers tellende, Mariandy Hotel haar deuren weer geopend. Het hotel ligt aan de landzijde van Dhekalia Road, de langs de kust lopende voormalige verbindingsweg tussen Larnaca en Ayia Napa. Op loopafstand van het hotel bevinden zich restaurants, tavernes, winkeltjes, bank met pinautomaat en div. barretjes. Openbaar zandstrand op ca. 200 m. Centrum Larnaca ca. 5 km, luchthaven ca. 7 km.
Faciliteiten
Receptie met lift, lobby met bar, la carte restaurant met overdekt terras (vanaf 1 mei 2006), zoetwaterzwembad met apart kinderbad en ruim zonneterras met gratis gebruik van ligbedden en parasols. Poolbar (vanaf 1 mei 2006). Healthclub met jacuzzi, sauna, stoombad en fitnesstoestellen.

2 pers.kamer
Standaard en verzorgd ingerichte airconditioned kamer voorzien van balkon met zitje, TV, telefoon en huurkluisje. Badkamer met bad/douche en toilet (sommige kamers met alleen douche en toilet).

VerzorgingLO, HP
OpmerkingenU verblijft op basis van logies en ontbijt.

No comments: