Sep 8, 2005

Geruchtenmolen rondom Sylvie Meis op volle toeren

Gisteren voor de wedstrijd draaiden de geruchten molen rondom La Meis volop. Zo zou haar moeder per ongeluk gelekt hebben dat ze zwanger is. Vanmorgen werd dat door Raffie himself ontkracht op radio 538. Hij zou het wel heel graag willen, en ze zijn hard aan het oefenen, maar het is nog niet zover. Tweede gerucht is dat er bij het contract van manlief een Meis clausule is opgenomen. Een deel van het salaris van Raffie wordt betaald door Das Bild (of hoe dat blad ook heet). Dit willen zij doen omdat de komst van Sylvie Meis groot nieuws voor hen zal zijn en de oplage zou kunnen doen stijgen. Voor hen betekend de komst van La Meis big business. Als zij dus weg zou gaan, zou die big business verdwijnen. Zodra het echtpaar Van der Vaart- Meis uit elkaar zou gaan, dan verliest Raffie door de clausule een groot deel van zijn salaris, want dan trekt geldschieter Das Bild zich terug…. Vaag hoor, maar het schijnt dat de hele Van der Vaart aanhang over de zeik is. Nu zagen ze er wel erg gelukkig uit, dus zal die scheiding er op korte termijn niet aan zitten komen, maar het is bijzonder interessant. Wie weet nog een keer vervolg.

1 comment:

Anna said...

Ik hoop maar dat la Meys voorlopig niet zwanger wordt. Raffie is net weer een beetje op dreef met voetballen! Plus ik vind haar niet echt een moeder. Heb het idee dat zij alleen een kind wil omdat dat hip staat om mee te showen.
Die clausule is wel helemaal het toppunt. Zou het waar zijn? Dan is het echt erg. Maar het lijkt me toch stug dat HSV en Das Bild gezamenlijk z'n loon betalen. Misschien doet das Bild wel iets apart van de voetbalclub.. Anyway, ze moeten niet teveel gedoe gaan doen rondom Raffie, want dat komt z'n voetbalkwaliteiten niet ten goede.