Dec 21, 2005

Oranje boven in Turijn? (de nieuwe schaatspakken)




We weten al dat de favo kleur van de Duitsers oranje is (zie posters WK in Duitland) maar ook de Nederlanderse schaatsers gaan flink in het oranje komend jaar slash komende jaren.
De pakken zouden aardige tijdwinst meoten opleveren en dus voordeel, maar dat roept iedereen over zijn/haar pak en het is nog nooit bewezen. Nou ja, we zien het tijdens het EK in Hamar waar de pakken voor het eerst gedragen zullen worden. Wel is het leuk om te zien wat de Olympische pakken worden. Vooral superniewsgierig naar de pakken van de Canadezen, want dat is over het algemeen goed schrikken.
Over de look: OS: beetje oranje, beetje schreeuwerig. Je hebt wel wat zelfvertrouwen nodig om dit pak aan te hebben. Het andere pak zou meer voor mij zijn, wat degelijkere kleuren. Alleen die mouwen vind ik uit de toon vallen. Waarom niet gewoon wit?
.
For the English speaking people:
This are the new Speedskating suits of the Dutch team. They supposed the make them even quicker then they already are. The Orange one is for the Olympics (no commercial items on the suit) and the red, white,blue one is for the WC and European and World championship.
First comment of some skaters: It is a bit too comfortable.... It seems like it is never okay....:-)

No comments: