Jan 11, 2006

Mijn oude koffiekopje

Terwijl ik gister naar het koffiezetapparaat op het werk liep viel het mij op...Ik gebruik nog steeds het kopje dat ik voor 1 Havo/VWO van mijn zus voor Sinterklaas heb gehad. Ik weet niet of anderen dat ook hadden, maar wij haalden in de kleine pauze altijd thee, en in het kluisje had iedereen altijd zijn theemok staan. De thee is nu even vervangen voor koffie (thee gaat nu in de starbuck meeneembeker), maar de beker doet het nog steeds!

2 comments:

Anna said...

De laatste klassen van het VWO haalde ik altijd thee of chocolademelk, maar gewoon uit het plastic bekertje wat automatisch tevoorschijn kwam uit die machine.

Daarvoor had ik altijd in de 1e pauze een pakje chocomel en in de 2e een pakje appelsap. Op weg van het lokaal naar de aula, lopend in de gang was ik dat dan altijd al aan het opdrinken. En volgens mij stond ik om die 2 pakjes bekend op de hele school. Want 2 klasgenoten van Niels met wie ik later wel eens op stap ging, konden mij precies vertellen wat mijn dagelijks drink-ritueel was, terwijl ik het zelf dus niet eens doorhad.

Liselotte said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHHA misschien hadden ze wel een oogje op je... nee in Huizen was het redelijk gewoon dat je voor 25 cent een kopje thee haalde...