Feb 10, 2006

Verheijen rijdt op de 5 km tegen Kramer (Olympic update nr 1)

De loting heeft bepaald dat Carl Verheijen in de elfde rit tegen Kramer moet rijden en in de rit erna Bob de Jong tegen Chad Hedrick. bij deze heb ik medelijden met Chad. Ik bedoel wat voor geintjes zal Bob de Jong deze keer tijdens het rijden uithalen. Recht op staan, zigzag bewegingen?
Voor Sven Kramer is het op de 5 kilometer alles of niets. Hij is nog niet geheel pijnvrij. Hij kan waarschijnlijk de 5 kilometer redelijk pijnvrij rijden, maar op de tien kilometer denkt hij halverwege in de problemen te komen. Dus als hij een medaille gaat halen, denkt hij dat op de 5 kilometer te doen. Maar aan de pijnstiller wil Sven Kramer niet.....
Shani Davis heeft qua loting de ena beste (nou ja, misschien niet qua tegenstander, want ze ljken niet echt op elkaar qua rijden) ...hij mag in de dertiende en voorlaatste rit aan de slag tegen Arne Dankers (Go Arne, Go arne, Go Arne). De laatste rit zal gaan tussen de thuis rijdende Enrico Fabris en Eskil Ervik.
Had toch liever Hedrick tegen Verheijen gehad. Dat had een interessante rit kunnen worden! nou ja, we gaan het morgen zien!

No comments: