May 14, 2006

Fernando wint Grand Prix van Alonso



Het is natuurlijk wel duidelijk dat ik voor Alonso ben, en ben dan ook blij als ie super weg is samen met zijn teamgenootje. Helaas zitten de twee rode wagens er ook achter (Ferrari lijkt weer back on track) en ook Kimi Raikonnnen heeft een superstart als ie vier man inhaalt.

Een kleine zoektocht op internet wijst uit dat de meerderheid van de mensen denkt dat Schumacher weer gaat winnen. Heel vervelend. Het lijkt wel of weinig mensen (nu ff refereren naar de commentatoren op de televisie) de overwinning aan Alonso gunnen. Als je het hem niet echt gunt okay, maar het zou toch stoer zijn als hij zijn thuisgrand prix wint, dat gun je een andere racer ook. Nu dus Alonso. Dus het komende uur, anderhalf uur heel hard duimen dat ie de juiste strategie gekozen heeft en gaat dat faith en Fisci een beetje meehelpen! En geen Safety car situaties en veel drive throughs voor de rooie en Kimi...
De eerste stop van Fernando Alonso lijkt wat vroeg en vervelend genoeg lijkt Schumi nog niet naar binnen te gaan. Pluspuntje is dat Raikonnen wel snel naar duikt…. Vervolgens schuift Montaya de baan af en het lijkt er even op dat de safety car naar buiten gaat komen. En de vraag is of dat nou positief of negatief zou zijn…. Als deze situatie over is, gaat Schumacher naar binnen en komt achter Alonso weer terug op de baan. Pffff, tot nu toe gaat alles wel aardig voor Fernanda…. We keep our hands crossed.
En als je dan denkt dat alles toch goed gaat komen, gaat Alonso snel weer naar binnen en Alonso komt terug achter Fisci. Hopelijk kan hij vanaf nu 25 rondes naar het einde uitrijden.
Raikonnen en Schumacher rijden nog steeds door. Vier ronde nadat Alonso binnen is geweest gaat ook Schumacher naar binnen om terug te komen op plek twee.
Hierna gebeurt er weinig meer.... behalve dat Alonso al voor de finish met zijn feestje begint, al showend gaat ie over de finish... Alonso "pakt"iedereen die "tegen" zei dat hij vandaag echt niet zou winnen. De Grand Prix van Barcelona is EINDELIJK voor een Spanjaard!
Op naar het podium....

7 comments:

Anonymous said...

Your website has a useful information for beginners like me.
»

Anonymous said...

Really amazing! Useful information. All the best.
»

Anonymous said...

Super color scheme, I like it! Good job. Go on.
»

Anonymous said...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»

Anonymous said...

I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.
»

Anonymous said...

I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.
»

Anonymous said...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»