May 10, 2006

Mission Impossible III


In de krant ontzettend possitieve recenties gezien. Zelfs kreten als beter dan de eerste, een must see etc etc. Dus toen Linda en ik moesten kiezen naar welke film we zouden gaan, was dat niet heel moeilijk... Mission Impossible III....

Natuurlijk was ik benieuwd... Is Tom Cruise nog steeds strak, gaat deze film echt meer om het karakter en de andere mensen (en dan voornamelijk Jonathan Rhys Meyers) van zijn team?
Nadat we eindeloos veel voorstukjes hadden gezien, ongeveer iedereen al hadden afgezeken die op het scherm voorbij kwam begon de film dan eindelijk.

Al redelijk snel kwamen we erachter dat Tom en zijn onscreen vriendin allebei een lelijke neus hebben (ja sorry hoor, dat had ik zelfs zonder film kunnen zien) en ik weet niet wat die recensisten hebben uitgevoerd maar het was wel heel veel rennende Tom (zijn hoofd is niet echt ouder geworden, maar zijn lichaam wel iets...al gaat zijn gezicht ook wel beetje uitzakken). De rest van het team zien we ongeveer vier keer, dus dat viel ook een beetje tegen (Billy Crudup viel ook niet tegen)... En bij sommige scenes (kijk maar naar die scene op de brug, die zat ook in een of andere andere actiefilm) Maar eerlijk is eerlijk, het was best fijn mannen kijken, die veel rennen en van die donkere combatkleding aanhebben...daar zou ik waarschijnlijk ook prompt voor vallen als dat langs zou rennen.

Die vrouw van de serie Felicity zit er ook in...het duurde heel lang voordat ik door had wie zij nou precies was.

Eindconclusie? Leuk om te huren en dan enkele momenten nog een keer in de herhaling te gooien...

6 comments:

Anonymous said...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»

Anonymous said...

Really amazing! Useful information. All the best.
»

Anonymous said...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»

Anonymous said...

Hallo I absolutely adore your site. You have beautiful graphics I have ever seen.
»

Anonymous said...

Nice! Where you get this guestbook? I want the same script.. Awesome content. thankyou.
»

Anonymous said...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»