May 7, 2006

Woohoo....... Ajax wint Gatorate Cup


Wat een enorme kutwedstrijd als je het qua scheidsrechter (vink) bekijkt, want wat floot ie vaak tegen Ajax (hoe kan het anders dat Ooijer het einde van de wedstrijd heeft gehaald en enkele andere een of twee gele kaarten kregen?) Hij floot veel te vaak voor zo'n grote wedstrijd, er had wel iets vrijer gefloten mogen worden.
Maar de sfeer in het stadion zat er goed in, de Ajax fans hadden vaak het hoogste woord en ook het eerste doelpunt komt op naam van Ajax. Jammergenoeg scoort daarna ook PSV en even later moet Galasek er met een tweede gele kaart uit. Gelukkig moet niet veel later ook een PSV-er er uit.
Als de commentator vervolgens begint te brabbelen over verlenging, en 2 minuten erbij springt Huntelaar nog een keer fanatiek naar voren en scoort op het randje van minuut 91/92... Meteen erna wordt er afgefloten. Super wedstrijd voor Huntelaar, twee keer scoren al is die gele kaart een smetje op het geheel...
Dan nog even kort Blind. Ik heb Ajax niet helemaal gevolgd dit jaar mede omdat het gedoe rondom trainer en verschikkelijke uitslagen en vind dat Blind niet de meest overtuigende coach, maar het verhaal dat hij weg moet vind ik onzin. Ontzettend stom ook, want zo komt er alleen maar meer onrust. Laat blind nog lekker een jaartje blijven en steek die verdomde hand even in eigen borst.
Morgen feest in Amsterdam, nu nog ff hossen voor de tv, want de spelers van Ajax zijn op de weg terug....
PS: heb er de hele wedstrijd aan gedacht...goede wedstrijd van Heitinga!!!! Opvallend hoe goed die stond te voetballen, die is weer helemaal terug. Nu maar hopen dat ie dat in juni/juli ook gaat doen!
foto: www.nu.nl / ANP

6 comments:

Anonymous said...

I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.
»

Anonymous said...

Really amazing! Useful information. All the best.
»

Anonymous said...

Your website has a useful information for beginners like me.
»

Anonymous said...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»

Anonymous said...

Your are Nice. And so is your site! Maybe you need some more pictures. Will return in the near future.
»

Anonymous said...

Your website has a useful information for beginners like me.
»