Jul 19, 2006

Geweldige rit Rasmussen en Pereiro Sio

Ik heb het dan wel alleen in de herhaling gezien, maar een wat een geweldige rit vandaag! Niet in de laatste plaats omdat de Rabobank het zo lekker doet, maar ook door het instorten van Landis (toch wel zielig), het rare rijden van T-mobile, het fijne rijden van Sastre en Pereiro(wat had ie nog een sprintje over zeg!) en wellicht het beetje tegenvallende rijden van Mentsjov. Heerlijk! Zo mogen ze wel dagelijks zijn!

4 comments:

Anna said...

Wat is die Pereiro leuk he!! Leuk team dat Caisse d'Epargne (zoiets?) met ook al Valverde! Pereiro een goeie vervanger. Ik vind het een scheetje.

Jammer dat ie vandaag weer veel verloren heeft op Landis. Dat vind ik zo'n enorme eikel he. Nu wordt het wel heel krap met de tijdrit nog op het oog..
En natuurlijk mooi voor Rasmussen. Wel balen dat ik niet veel kan zien. En balen voor Boogerd dat hij eigenlijk beter is dan Menchov maar het niet kan laten zien..

Liselotte said...

ik vond hem idd vorig jaar ook al leuk. ik snap niet zo goed wat iedereen met die Landis heeft, die mag van mij wel op zijn bek gaan. Maar ja, aangezien het niet mijn/ons sportjaar is zal dat wel niet gebeuren. Maar Boogerd is idd lekker bezig. Volgens mij staan hij en die Mentsjov niet heel veel bij elkaar vandaan. Volgens mij heeft de Rabo nog nooit zo'n goede t our gehad, dus in dat opzicht is het wel een leuke tour, maar had toch liever gezien dat Ullrich, Basso en al zo er toch bij hadden gezeten. En die Leipheimer mag er ook wel uit. Wat een eikel is dat!
nou en de komende twee weken ben ik vrij, maar dan is de tour al weer over. Jammer hoor!

Anonymous said...

Great site lots of usefull infomation here.
»

Anonymous said...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»