Feb 19, 2008

Fletcher hotel Heidehof te Heerenveen is onze thuishaven (naast Thialf natuurlijk)

Gisteren kregen we dus het nieuws van de verzakte riolering in het Haje hotel te Heerenveen. Bijzonder balen. Gelukkig zag het hotel (Iselmar) in Lemmer er geweldig uit, met leuke sitekicks (sportmasseur, turks stoombad, sauna en zo altijd fijn na een dagje World Cup Finals) maar toch heb ik geprobeerd nog iets anders te pakken te krijgen. In de twee uur erna kwam ik vanalles tegen. Bij de boer op het erf, bij de plaatselijke bewoner in Joure en op diverse reservelijsten in Wolvega en Joure.
Maar uiteindelijk toch maar geboekt bij Fletcher hotel Heidehof tegenover Thialf. Allereerst voor zondagavond op maandagochtend (we moeten het schaatsweekend toch relaxt afsluiten in Heerenveen). Op de reservelijst terecht komen voor de andere dagen was helaas niet mogelijk. Na nog even wat verder kletsen (toch even vertellen over de verzakte riolering van hun concurrentie en dat wij het nooit bij hen proberen omdat zij altijd vol zitten met schaatsers) komt de receptionist (of welke functie hij precies heeft) tot een compromis. We staan niet op de wachtlijst voor een hotelkamer, maar ze bellen als er onverwacht iets vrij komt.... voor vrijdag twee uur in de middag. Daarna zijn de kansen verkeken.
Niet geheel onverwachts ging vanmiddag de telefoon dat we ook van zaterdag op zondag er terecht kunnen. Relaxt!!!!!!!!!! Nog langer slapen op zondag. We hebben tenslotte zitplekken en we kunnen er rollend uit bed heen!
De vrijdagavond kunnen we er helaas niet terecht, maar dan slapen we bij mijn zus in Apeldoorn. Zaterdag begint het toch niet vroeg (toch.... er is toch geen B groep tijdens de world cup finals..?Al ozu dat overigens wel leuker zijn) dus dan komt het ook goed... en dan op zaterdag na het uiteten in de stad kunnen we lekker naborrelen bij de Heidehof.. en dan lekker naar ons bedje... hmmmmmm. Zie het helemaal zitten!
Enneh, ik heb het nu wel gehad met de tegenslagjes. Dus de rest van de week gaat gewoon zen en relaxt!
PS: welke gekken lopen er overal te op het internet te posten dat je al twee a drie uur van te voren in de rij moet staan, zo zorg je er wel voor dat het chaos gaat worden! Stelletje smartasses!

No comments: