Nov 21, 2008

Dag 93: richting de parken

19 november

De laatste dagen om te relaxen, dus nergens zit te veel haast achter. Ook niet achter het opstaan, het douchen en het ontbijten. We kletsen even met Pablo en laten hem beloven dat hij ons moet bellen als hij naar het polo gaat.
Wij gaan richting de parken. Helaas is het park Holanda nog steeds gesloten. Dit is het mooiste park met onder andere de rozentuin, maar ze zijn bezig met een al maandenlang durende opknapbeurt. De andere delen kunnen we wel gewoon komen en na een koffie met taartbreak gaan we weer verder aan de wandel.
Onderweg laat Pablo weten dat hij vandaag niet naar het polo gaat.... jammer, maar wij genieten van al het paars en alle andere kleuren, geluiden en mensen om ons heen. De parken hier zijn over eht algemeen verbazingwekkend groot en heerlijk groen, met veel bankjes en vaak ook prettig gras om op te liggen. Daarnaast is het er goed mogelijk (weer even specifiek over parken in Palermo) om er hard te lopen en te skaten (speciaal aangelegd asfalt).
Via de parken wandelen we richting Recoleta (waar nog meer parken zijn)en van daar weer een stuk verder richting Santa Fe (is een straat) om daar via wat shops weer de metro te nemen. Het is ondertussen al weer een uurtje of zeven. De dagen gaan snel voorbij hier.
We eten inhouse en denken lang na of we nog voor een ijsje gaan, of dat we gewoon lekker in ons boek duiken.

No comments: